Uitrusting leasen

Lease ijshockeyprotectieset

Voor het beoefenen van de sport ijshockey is een uitrusting noodzakelijk. Azzuri Schaatssport IJsbaan Breda biedt voor spelers van de ijshockeyschool (en later ook voor U8, U10 en U12) van ijshockeyclub Yeti’s een, voor Nederland, uniek concept aan: het leasen van een complete ijshockeyprotectieset, bestaande uit een helm, broek, handschoenen, bodyprotector, elleboog- en kniebeschermers.

De spelregels voor dit unieke leaseconcept zijn:

  • Samen met uw kind kiest U een goed passende protectieset uit in de winkel van Azzuri Schaatssport. (geldt enkel voor de hierboven aangegeven items)
  • Uw kind gebruikt deze tijdens het ijshockeyseizoen. Lease tarieven gelden voor 1 schaatsseizoen.
  • U betaalt bij aflevering van het leasepakket de daarvoor geldende leasetermijn en een borgsom van € 50,00. (Dit laatste wordt indien van toepassing verrekend met de borg van het introductiepakket)
  • Indien er tijdens het seizoen items niet meer passen dan worden deze gratis* omgeruild voor een andere maat.
  • De prijs van het pakket is vast, ongeacht of u minder items nodig heeft.
  • Uiterlijk op de laatste dag van het ijshockeyseizoen levert U de complete protectieset weer in bij Azzuri Schaatssport. Schade door ondeugdelijk gebruik worden in rekening gebracht dan wel verrekend met de borgsom.

* Deze optie kan onder bepaalde omstandigheden afwijken.

De kosten voor het leasen van dit pakket bedragen € 200,- per seizoen.

Om hygiënische redenen zijn de tevens bij een uitrusting behorend zweetpak, nekbeschermer en toque niet bij het pakket inbegrepen. IJshockeyschaatsen, trainingsshirt en -sokken maken de uitrusting compleet. Voor aanschaf van en een deskundig advies voor deze items bent u zeker aan het goede adres bij Azzuri Schaatssport.

Bij aanschaf van deze aanvullende items en/of ijshockeyschaatsen doet Azzuri Schaatssport voor ieder nieuw lid van de Yeti’s IJshockeyschool zijn of haar eerste echte ijshockeystick erbij cadeau.

Logo Azzuri_schaatssport_2009-JPEG01                                        openingstijden

Terheijdenseweg 506, 4826 AB Breda, website: www.azzuri.eu, email winkel@azzuri.eu, telefoon   076 – 58 70 555