Trainer U8 en U10

Mijn naam is Onur Mete, ben geboren en getogen in Tilburg en dit jaar voor mijn 22e seizoen actief ijshockeyer. Ik heb alle Nationale jeugd selecties doorlopen, heb 4 jaar in het 1e team van de Tilburg Trappers gespeeld waarna ik voor mijn studie naar Turkije verhuisd ben, waar ik mijn universitaire opleiding International Business and Administration succesvol heb afgerond. Ik ben sinds vorig jaar weer terug in Nederland waar ik dit jaar als aanvoerder van de Trappers ga uitkomen in de BeNeLeague (Belgisch/Nederlandse Eredivisie ijshockey).

Het is altijd al een droom van me geweest om anderen de sport bij te brengen die mij zo veel heeft gegeven. Dit jaar wordt die droom werkelijkheid bij de ijshockeyvereniging Yeti’s, waar ik samen met mijn broertje Deniz, (ook t/m U20 jeugd international, speler Tilburg Trappers, en hedendaags student communicatie aan de Universiteit van Tilburg) de beginselen van het ijshockey ga bij brengen.

“Ik geloof dat juist ijshockey in het bijzonder de kracht heeft om erg veel bij te dragen aan de ontwikkeling van een kind.”

IJshockey is voor een groot deel verantwoordelijk voor de persoon die ik vandaag de dag ben. Het zelfvertrouwen, de gezonde levensstijl, de discipline, de levenslange vriendschappen (over de hele wereld), het winnen, het verliezen. Ik geloof dat juist ijshockey in het bijzonder de kracht heeft om erg veel bij te dragen aan de ontwikkeling van een kind. Een moeilijke sport met veel verschillende facetten maar desondanks erg toegankelijk. En misschien het belangrijkste; het is erg leuk om te doen en net zo leuk om te zien! Onze filosofie in het opleiden van kleine ijshockeyers is dan ook ze spelenderwijs wegwijs te maken met fysieke, mentale en sociale vaardigheden. Vrienden maken, nieuwe vaardigheden leren en verbeteren, het ‘team’ gevoel en natuurlijk (ook letterlijk) vallen en opstaan. Samengevat: Met een professioneel, gebalanceerd trainingsprogramma, geleid door vaardige, enthousiaste, maar geduldige coaches kinderen de bouwstenen presenteren voor een succesvolle sport, sociale en maatschappelijke carrière.

Welkom bij de Yeti’s ijshockey familie!