Onze club doet dit jaar mee met de club van het jaar verkiezing! Iedereen die al overtuigd is en gelijk wilt stemmen kan direct naar beneden scrollen, maar voor iedereen die zich afvraagt waarom je nou juist op de Yeti’s moeten stemmen, is hier het antwoord.   

Zoals nog niet iedereen weet is onze club niet in Breda begonnen maar is de club in 1995 gestart in Etten-Leur. In deze jaren was de Yeti’s een klein clubje met een liefde voor ijshockey die af en toe een vriendschappelijke wedstrijd speelden. Dit avontuur leek te eindigen toen de plannen voor een nieuwe, volwaardige overdekte ijsbaan in Etten-Leur definitief gestrand waren. Gelukkig vond onze club in 2015 onderdak op de kunstijsbaan in Breda.

Deze verhuizing bleek een nieuw begin te worden. Met de vijf man die overkwamen werd besloten dat wij onze liefde voor ijshockey met iedereen zullen delen die interesse heeft in de sport. IJshockey is in Nederland dan ook nog een kleine sport en wij zouden hier alles aan doen om daar verandering in brengen. De focus werd hierdoor om de sport laagdrempelig te houden zodat iedereen, met of zonder ervaring, kon beginnen bij de club. 

Er werd dan ook vanaf dit moment gestart met de ijshockeyschool en trainingen voor de jeugd en senioren. Dit alles zal geleid worden door trainers die een perfecte balans weten te vinden tussen de persoonlijke ontwikkeling van leden en in teamverband zodat iedereen, of je nou net begonnen was of al jaren ijshockeyde, altijd met veel plezier en met hard werken kan groeien. 

Dit bleek te werken want nu, drie en een half jaar verder, hebben wij meer dan honderd leden, acht teams in vijf verschillende disciplines en wordt er elke week wel een wedstrijd gespeeld op onze baan. Maar is ons doel daarmee bereikt? Nee, wat ons betreft zijn wij pas net begonnen!  Dit is dan ook precies de reden waarom wij mee doen met de verkiezing club van het Jaar 2019. Met deze Club van het jaarverkiezing kunnen wij namelijk aan een nog groter publiek laten zien wat voor snelle, stoere en leuke sport ijshockey wel niet is en dat wij als club zorgen dat de sport toegankelijk is voor iedereen die het wilt beoefenen. 

Dit is dan ook de rede waarom jij vanaf 6 mei moet stemmen op ijshockeyclub Yeti’s Breda! Stemmen kan via: Club van het Jaar. Op deze manier zorg je namelijk dat ons doel steeds meer werkelijkheid gaat worden. 

Sluit menu

MELD JE AAN VOOR EEN PROEFLES

Schrijf je in als yeti