Trainers Senioren

Roel Heurman

Hallo, mijn naam is Roel Heurman en ik ben de trainer de recreanten teams. 

Ik ben 45 jaar oud, getrouwd met Viv. Samen hebben we een zoon (2) en een dochter (4 mnd). Na een korte onderbreking van ruim 20 jaar ben ik in 2015 weer begonnen met ijshockey, eerst in Dordrecht en een jaartje later ook in Breda. Inmiddels is mijn keuze definitief op de Yeti’s Breda gevallen en speel ik met veel plezier in het 5e divisie team.

Naast het de trainen geven aan de recreanten teams help ik ook af en toe mee met het geven van de trainingen aan de jeugd.

Mijn insteek is competitief maar zeker niet ten koste van alles. Plezier mag en moet er zijn!

Mark Passchier

Hallo, mijn naam is Mark en ik ben 22 jaar. Na net iets meer dan een decennia bij de Zoetermeer Panters gespeeld te hebben, heb ik van wegen mijn studie de stick ingeruild voor een rugbybal, waar ik de afgelopen 3 jaar veel plezier van heb gehad. Toen ik las over een jonge maar snel groeiende ijshockeyvereniging in Breda kreeg ik al weer kriebels. 

Vandaar dat ik direct contact heb gezocht en al snel de ijzers onder kon binden om eens per week de 5e divisie te mogen trainen. Deze groep enthousiastelingen werken hard en dat is dan ook wat ik het belangrijkste vindt binnen het ijshockey. Ik hoop dan ook dat door de soms zware benen, druppels zweet in de ogen en spierpijn tot het begin van het weekend de Yeti’s op een gezellige en sportieve manier naar een hoger niveau gebracht kunnen worden.