Trainers U8 en U10

Mijn naam is Onur Mete en ik ben geboren en getogen in Tilburg. Ik heb alle Nationale jeugd selecties doorlopen en ik heb 4 jaar in het 1e team van de Tilburg Trappers gespeeld. Hierna ben ik voor mijn studie naar Turkije verhuisd, waar ik mijn universitaire opleiding International Business and Administration succesvol heb afgerond.

Het is altijd al een droom van me geweest om anderen de sport bij te brengen die mij zo veel heeft gegeven. Deze droom is werkelijkheid geworden bij de ijshockeyclub Yeti’s. Samen met mijn broertje Deniz, (jeugd-international, ex-speler 1e Tilburg Trappers en hedendaags student communicatie) en Lars Peek (jeugd-international en ex-speler 1e Tilburg Trappers) ga ik kinderen de beginselen van het ijshockey bij brengen.

Wij geloven dat ijshockey ons gevormd heeft naar de persoon die we vandaag de dag zijn. Het zelfvertrouwen, de gezonde levensstijl, de discipline, levenslange vriendschappen over de hele wereld, het winnen en het verliezen. Al deze dingen hebben wij door middel van deze prachtige sport kunnen leren en ervaren.

“Wij geloven dat juist ijshockey in het bijzonder de kracht heeft om erg veel bij te dragen aan de ontwikkeling van een kind.”

Omdat ijshockey veel verschillende facetten bezit, maar ondanks dat toch erg toegankelijk is voor een kind, denken wij dat de sport de kracht heeft om veel bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen. En misschien wel het belangrijkste: het is ontzettend leuk om te doen en net zo leuk om te zien! Een snelle, stoere sport met toch veel finesse. Het wat ”enge” imago die ijshockey heeft verdwijnt dan ook als sneeuw voor de zon wanneer onze kids voor het eerst het ijs betreden. Ze krijgen alle ruimte om te wennen aan de omgeving en door middel van individuele aandacht geven wij de kinderen ruimte en tijd om zelfvertrouwen te kweken.

Onze filosofie in het opleiden van kleine ijshockeyers is dan ook ze spelenderwijs wegwijs te maken met fysieke, mentale en sociale vaardigheden. Vrienden maken, nieuwe vaardigheden leren en verbeteren, het ‘team’ gevoel en natuurlijk (ook letterlijk) vallen en opstaan. Samengevat: Met een professioneel, gebalanceerd trainingsprogramma, geleid door vaardige, enthousiaste, maar geduldige coaches en trainers kinderen de bouwstenen presenteren voor een succesvolle sport, sociale en maatschappelijke carrière.

Welkom bij de Yeti’s ijshockey familie!