Contributie 2018-2019

Betaaltermijnen en kortingen
  • 1e deel betaling voor 1 oktober 2018
  • 2e deel betaling voor 1 december 2018
  • Voor een 2e lid van dezelfde familie geldt een korting van € 50,- (niet voor de ijshockeyschool)
  • Voor een 3e lid van dezelfde familie geldt een korting van € 100,- (niet voor de ijshockeyschool)
  • Korting door middel van een eenmalige betaling geldt alleen bij volledige betaling voor aanvang van het seizoen.

* Prijzen voor 2018-2019 zijn afgestemd en gebaseerd op groeiplannen van de club en kunnen mogelijk volgend seizoen wijzigen.

Kennismaking met IJshockey

Voor de ijshockeyschool en (jeugd) recreanten zijn de eerste 2 lessen gratis. Hierna kan men nog € 7,50,-  per les betalen tot een maximum van 4 aansluitende lessen (4 weken). Hierna dient er normaal contributie te worden betaald welke tijdsevenredig en naar rato wordt verrekend.

Opzeggen lidmaatschap

Opzegging dient altijd schriftelijk te gebeuren vóór het einde van het verenigingsjaar (30/06).

Contributiereglement

Het volledige contributiereglement kunt u hier lezen. Mocht u nog vragen hebben over de contributie dan kunt u bij ons terecht via: penningmeester@ijshockeyclub-yetis.nl