Spelregels en Scheidsrechters

NO REFF - NO GAME

Voor het kunnen spelen van een ijshockeywedstrijd zijn naast een ijsbaan en 2 spelende teams ook scheidsrechters onmisbaar: no ref no game!

Om de thuiswedstrijden van U8 / U10 / Recreanten en Div5 te kunnen spelen zijn we dringend op zoek naar scheidsrechters. Dus ben je (spelend) lid of ouder, meld je aan! Voorkom dat wedstrijden niet door kunnen gaan.

We hebben een vergoeding, uitdaging, opleiding en fluit voor je klaarliggen!

Alvast bedankt, namens al je teamgenoten.

Spelregels

Bijgaand treft u twee links waar u de spelregels van IJshockey kunt lezen. Een beknopte uitleg van de spelregels staat hier.

Klik hier voor nieuws over en de link naar het 2018-2022 IIHF Rule Book.

Klik hier voor de meest belangrijke mutaties in het spelregelboek 2018-2022 ten opzichte van de versie van 2014-2018.

Naast bovenstaande documentatie is er nog meer specifieke documentatie beschikbaar op de website van de NIJB.