Titanenstrijd in divisie 6

Yeti's vs Panters
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Op 17 november 2019 zijn wij naar Zoetermeer gereden om tegen de nummer 1 van de competitie te spelen. Zoetermeer Panters heeft op dit moment een team met zeer goede spelers, waarvan er een aantal op zeer hoog niveau hebben gespeeld. Dit leek in de eerste minuten niet uit te maken want na dik 2 minuten na het eerste fluitsignaal kwamen wij al snel op voorsprong door een doelpunt van Dany.
Helaas werd kort daarna alweer gelijk gemaakt. Zoetermeer Panters liep nog verder uit door onder andere een powerplay wat leidde tot een 3-1 voorsprong in de eerste periode. Helaas werd door de ref. een checking to the head niet gezien waardoor we Alec even moesten missen.

In de tweede periode werd door ons al gauw door Koen Q de 3-2 gemaakt.
1 minuut later scoorde Menno op een assist van Cameron de gelijkmaker, waarna 6 minuten later, Cameron de 3-4 maakte. Helaas stond Zoetermeer binnen de minuut alweer op gelijke hoogte (toch wel een dingentje waar op geoefend moet worden, waarschijnlijk bevinden we ons dan nog teveel in de euforie van het doelpunt) waarna in de 34ste minuut Zoetermeer de voorsprong pakte met de 5-4.

In de derde periode werd het weer gelijk toen Alec de 5-5 scoorde. De gelijke stand hield kort aan want helaas was het binnen de minuut weer raak voor de Panters en werd daarna nog de 7-5 gescoord. Vlak voor tijd gaan we nog met een powerlijn spelen waardoor het nog spannend werd toen Koen Q de 7-6 scoorde. Het lukte helaas daarna niet meer om te scoren waardoor de eindstand bleef (moet wel gezegd worden dat er een geldig doelpunt van ons niet werd gezien door de refs, waardoor de stand eigenlijk 7-7 had moeten zijn).

Ik hoorde van diverse spelers van Zoetermeer Panters dat wij de beste tegenstander waren die ze tot nu toe hebben gehad. Je koopt er niks voor; maar de volgende keer pakken we ze. Super goed gespeeld allemaal en een trotse coach!