Zondag 5 mei was het zover; het tweede toernooi van Yeti’s onder de 1 meter 50. Tenminste, de meeste dan…

Na het eerste toernooi in Dordrecht was er hard gewekt door de jongens en meisjes van het u12/junioren team aan bijna alle facetten van hun spel. De werklust en motivatie is vanaf de eerste dag al dik in orde geweest maar de ervaring miste tot nu toe een beetje. Ter voorbereiding op het toernooi zijn er twee heuse oefeninterlands gespeeld tegen de Antwerpen Phantoms. En dit was te zien tijdens het toernooi in Geleen.

In de eerste wedstrijd lukte het om de tegenstander te verrassen en stonden we opeens vrij voor het goal. Een briljante save van de goalie beroofde de Yeti’s van de game opener maar de trend was gezet. Vijf wedstrijden werden er gespeeld en naarmate de dag vorderde, werd het spel eigenlijk alleen maar beter. De wedstrijd tegen de uiteindelijke winnaar van het toernooi werd maar met 3-0 verloren! Een mooie dag voor het team dat duidelijk liet zien met sprongen vooruit te gaan. En het mag zeker niet onvermeld blijven dat de organiserende club, de Smoke Eaters, er alles aan deden om een echte gastheer te zijn. Zij gingen daarbij zelfs zo ver dat ze aan ons een goalie uitrusting leenden toen bleek dat onze uitrusting net te klein was voor de goalie van die dag.

Al met al zeker een toernooi om volgend jaar weer aan mee te doen om dan die keer wel met de beker naar huis te gaan.

account android arrow-alt-circle-down arrow-alt-circle-left arrow-alt-circle-right arrow-alt-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up author bars behance blogger buffer caret-down caret-left caret-right caret-square-down caret-square-left caret-square-right caret-square-up caret-up cart-menu-1 cart-menu-2 cart-menu-3 cart-menu-4 categories chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up clock close comments cookies copyright coupon-discount date-modified date-published discord double-arrows-down double-arrows-left double-arrows-right double-arrows-up dribbble envelope-open envelope eye facebook fax flickr foursquare github gmail google-drive grid-view hashtag hollow-ring homepage instagram ios level-down-alt level-up-alt line link linkedin list-view login logout long-arrow-alt-down long-arrow-alt-left long-arrow-alt-right long-arrow-alt-up medium messenger mobile-menu mobile phone pinterest place qq quote-left quote-right quotes reading-time-hourglass reading-time-stopwatch reddit rss scroll-to-top search shazam shopping-bag shopping-cart side-panel-opening-2-left side-panel-opening-2-right side-panel-opening-left side-panel-opening-right skype slack small-arrow-down small-arrow-left small-arrow-right small-arrow-up sms snapchat soundcloud spinner spotify stackoverflow sync telegram tiktok times-circle tinder trello tripadvisor tumblr twitch twitter viber vimeo vine vkontakte website wechat whatsapp windows wishlist xing yelp youtube zoom