Na de aankondiging van onze twee nieuwe hoofdsponsoren is het dan nu de beurt voor onze partners om zich voor te stellen. Super trots zijn wij dat de partners van de afgelopen jaren hun vertrouwen hebben voortgezet en dat wij twee nieuwe partners kunnen toevoegen.

Nieuwe partners

madebytops

Na een aantal jaar betrokken te zijn als onze huisstijl designer zijn wij trots dat Madebytops Partner is geworden.

Madebytops staat garant voor heldere en effectieve concepten en creatief grafisch ontwerp. Vanuit een sterke visuele identiteit, uitgewerkt naar alle nodige communicatiemiddelen. We zetten daarbij graag in op een duurzame samenwerking met onze opdrachtgevers.

Madebytops is actief in o.a. de sport, zakelijke dienstverlening, zorg en evenementenbranche.

down to earth – persoonlijke aanpak – meedenkend – snelle communicatie – creatief – kwaliteit

D-Media

Vanuit ons kantoor in de Haagse beemden in Breda, werkt Internetbureau d-Media aan het het realiseren van online ambities van bedrijven en organisaties. Door onze kennis over internet technologie, webdesign en online marketing in te zetten, helpen we mee aan het wereldberoemd maken van de Yetis.

Let’s grow together. Op naar vele sportieve en online successen in het komende seizoen!

Voorzetting Partners

Het Badhuys

Creativiteit in design, vakmanschap in uitvoering. Bij Het Badhuys is niks standaard. Onze badkamers worden volledig op maat ontworpen en gerealiseerd. Zo creëren we een badkamer die naast de hoogste kwaliteit, ook volledig aansluit op de persoonlijke stijl van de bewoners.

Het Badhuys is al drie jaar bij ons sponsor en we zijn blij met het vertrouwen dat ze ons dit seizoen blijven steunen!

buitenhof

BuitenHof Tuinmeubelen heeft in de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. Gestart met een paar winkels in het Brabantse land is het familiebedrijf uitgegroeid tot een keten van 25 tuinmeubelwinkels in Nederland en België. Omdat wij het complete proces van trend spotting, ontwerp, productie, winkel, transport en service in eigen hand hebben, betekent dat unieke tuinmeubelen tegen een scherpe prijs.

Bedankt voor de blijvende steun aan de Yeti’s!

Bouwbedrijf Balemans

Met Bouwbedrijf Balemans kies je voor kwaliteit: goede en eerlijke materialen en ambachtelijk timmerwerk uit onze eigen werkplaats. Uiterst vakbekwame medewerkers en heldere afspraken. Kwaliteit gewaarborgd door een aannemer die erkend Restauratie Bouwbedrijf is en bij Bouwgarant is aangesloten.

Als Yeti’s zijn we trots op het vertrouwen van Balemans dat ze sponsor blijven!

Azzuri

Azzuri Schaatssport is een jonge organisatie gespecialiseerd in schaatsen en alles wat daarbij hoort. In onze winkel op de ijsbaan in Breda verzorgen wij al ruim 20 jaar de verkoop en verhuur van verschillende soorten schaatsen als noren, ijshockey- en kunstschaatsen. Natuurlijk kunt u ook terecht voor reparatie, onderhoud en het slijpen van schaatsen. Aanvullend bestaat ons assortiment uit een uitgebreide (onder)kledinglijn, mutsen, handschoenen, beschermende onderkleding, helmen, brillen en ijshockey-accessoires.

Bedankt voor de steun! Zonder jullie ijshockeyschaatsen en slijpwerkzaamheden zouden onze Yeti’s niet op het ijs staan!

CCM

Sportimex is de exclusieve importeur en distributeur van verschillende toonaangevende sportmerken op gebied van schaatsen en ijshockeymateriaal waaronder CCM. 

Het is niet voor niets dat al onze Yeti’s in CCM-gear gepakt zitten en zijn dan ook erg blij dat Sportimex het partnership heeft verlengd!

account android arrow-alt-circle-down arrow-alt-circle-left arrow-alt-circle-right arrow-alt-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up author bars behance blogger buffer caret-down caret-left caret-right caret-square-down caret-square-left caret-square-right caret-square-up caret-up cart-menu-1 cart-menu-2 cart-menu-3 cart-menu-4 categories chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up clock close comments cookies copyright coupon-discount date-modified date-published discord double-arrows-down double-arrows-left double-arrows-right double-arrows-up dribbble envelope-open envelope eye facebook fax flickr foursquare github gmail google-drive grid-view hashtag hollow-ring homepage instagram ios level-down-alt level-up-alt line link linkedin list-view login logout long-arrow-alt-down long-arrow-alt-left long-arrow-alt-right long-arrow-alt-up medium messenger mobile-menu mobile phone pinterest place qq quote-left quote-right quotes reading-time-hourglass reading-time-stopwatch reddit rss scroll-to-top search shazam shopping-bag shopping-cart side-panel-opening-2-left side-panel-opening-2-right side-panel-opening-left side-panel-opening-right skype slack small-arrow-down small-arrow-left small-arrow-right small-arrow-up sms snapchat soundcloud spinner spotify stackoverflow sync telegram tiktok times-circle tinder trello tripadvisor tumblr twitch twitter viber vimeo vine vkontakte website wechat whatsapp windows wishlist xing yelp youtube zoom