Site wordt geladen, even geduld...

Geselecteerd:

Crowdfunding - Tijdelijke tribunes


Categorie:

Beschrijving

Wil je ijshockey kijken in Breda dan kan je niet lekker gaan zitten om een wedstrijd/training te kijken. Je staat tegen de boarding aan, dit kan leuk zijn maar omdat de boarding bijna altijd beslagen is kan je een wedstrijd of training niet volgen. Daarbij duurt ijshockeywedstrijd gemiddeld 2 uur en is het zittend een wedstrijd kijken wel zo fijn.

Samen met Team IJssport Breda en de Gemeente Breda proberen we dan ook om voor het seizoen ’23/’24 een tribune met bergingen te kunnen realiseren waardoor bezoekers altijd op een fijne manier van ijshockey en een van de andere disciplines kunnen genieten. Of de boarding nou beslagen is of niet je kan dan optimaal genieten van onze sport!

Voor dit seizoen hebben wij dit al mogelijk gemaakt door tijdelijke tribunes te huren. Omdat wij dit als club zelf financieren en dit volgend seizoen weer willen realiseren hopen we daarbij op steun van velen.

Wil jij bij alle wedstrijden van ons eerste team verzekerd zijn van een zitplaats met goed zicht? Of wil je onder het genot van een bak koffie of thee de training van uw kind zien?

Help jij ons mee……