Selected:

CCM wedstrijdshirt (uit)

CCM wedstrijdshirt (uit)

Uitshirt
Alleen de senioren leden die deel uitmaken van de IJshockey NL competitieteams zijn verplicht een uitshirt aan te schaffen.

LET OP: je dient 3 rugnummers op te geven en de achternaam (met eventueel de eerste letter van je voornaam) welke op het shirt moet komen. Denk tevens aan het bestellen van je kousen.

Categorie:

Rugnummer
Zolang je bij Yeti’s Breda blijft spelen houd je je rugnummer. Het kan echter voorkomen dat je voorkeursnummer al vergeven is, of dat je overstapt naar een ander team en een teamgenoot hetzelfde nummer heeft. In dat geval krijg je een ander voorkeursnummer toegewezen en nemen we contact met je op.
LET OP: je dient 3 rugnummers op te geven (1e keus, 2e keus en 3e keus).

Naam
Op de achterkant van het shirt komt de achternaam van de betreffende speler te staan. Indien er meer spelers met een zelfde achternaam zijn wordt ook de eerste letter van de voornaam toegevoegd.

Maten
Om de juiste maat te bestellen is het mogelijk shirts te passen, neem hiervoor contact met ons op via het contact formulier.

Maat Wedstrijdkleding

XXXXS, XXXS, XXS, XS, S, M, L, XL, XXL, GXXL