CCM wedstrijdshirt (thuis)

Aanvullende opties 1

LET OP: je dient 3 rugnummers op te geven en de achternaam welke op het shirt moet komen. Denk tevens aan het bestellen van je kousen.

Aanvullende opties 1

Selecteer in welk team je speelt
Vul je 1e rugnummer keuze in
Vul je 2e rugnummer keuze in
Vul je 3e rugnummer keuze in
Voer je achternaam in

Categorie:

Rugnummer
Zolang je bij Yeti’s Breda blijft spelen houd je je rugnummer. Het kan echter voorkomen dat je voorkeursnummer al vergeven is, of dat je overstapt naar een ander team en een teamgenoot hetzelfde nummer heeft. In dat geval krijg je een ander voorkeursnummer toegewezen en nemen we contact met je op.
LET OP: je dient 3 rugnummers op te geven (1e keus, 2e keus en 3e keus).

Naam
Op de achterkant van het shirt komt de achternaam van de betreffende speler te staan. Indien er meer spelers met een zelfde achternaam zijn wordt ook de eerste letter van de voornaam toegevoegd.

Maten
Om de juiste maat te bestellen is het mogelijk shirts te passen, neem hiervoor contact met ons op via het contact formulier.

Maat Wedstrijdkleding

XXXXS, XXXS, XXS, XS, S, M, L, XL, XXL, GXXL

Leveringsinformatie

Onze artikelen zijn niet op voorraad leverbaar en worden na bestelling direct bij de leverancier besteld. De levertermijn kan verschillen van ca. 3 tot 6 weken, wij proberen deze zo kort mogelijk te houden.

Per week verzamelen wij de gereedstaande bestellingen en leveren deze dan uit naar het afleveradres of laten weten wanneer deze kunnen worden afgehaald op de ijsbaan.