Aanbieding!

Yeti’s CCM wedstrijdshirt

Wij hebben twee soorten shirts, een thuis en uit model. Allen onze teams Yeti’s 1 en 2 spelen in beide shirts.
Leden die in deze teams spelen moeten beide shirts aanschaffen. Denk tevens aan het bestellen van je kousen.

Naam
Op de achterkant van het shirt komt de achternaam van de betreffende speler te staan. Indien er meer spelers met een zelfde achternaam zijn wordt ook de eerste letter van de voornaam toegevoegd.

Rugnummer
Zolang je bij Yeti’s Breda blijft spelen houd je je rugnummer. Het kan echter voorkomen dat je voorkeursnummer al vergeven is, of dat je overstapt naar een ander team en een teamgenoot hetzelfde nummer heeft. In dat geval krijg je een ander voorkeursnummer toegewezen en nemen we contact met je op.
LET OP: je moet 3 rugnummers op geven (1e keus, 2e keus en 3e keus).

Maten
Om de juiste maat te bestellen is het mogelijk shirts te passen, neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Bestellen wedstrijdkleding
Wij bestellen onze wedstrijdkleding in de basis 3x per seizoen. Deze momenten zijn eerste week juli, eerste week november en de eerste week van januari. De levertijd is daarna ongeveer 3 tot 6 weken.

42,0065,00