Selecteer:

Zomertraining senioren

125,00

Vanaf Mei trainen de Yeti senioren verder op het ijs in Dordrecht met veel fun & game voor alle niveau’s.

LET OP: Yeti’s leden krijgen voorrang op een plek. Vanaf April mogen ook niet leden zich inschrijven

• Groep 1 van 20:30-21:25
  • Groep 2 van 21:35-22:30
Categorie:

Beschrijving

• 55 minuten ijstijd;
  • Voor alle niveau’s;
  • Een korte warming up;
  • Lijnen shirts;
  • Een partijtje met 2 goalies;
  • Insteek is fun and teamwork;
  • Zero tolerance op misbehaviour, exit zonder refund!

De sessies staan onder begeleiding van iemand van de technische commissie en/of trainers. Mochten er nog plekken vrij zijn dan maken we gebruik van een invallers groep voor beide groepen zodat we altijd genoeg spelers hebben.

• Groep 1 Donderdag van 20:30-21:25
  • Groep 2 Donderdag van 21:35-22:30

Kosten zijn 125 euro per persoon voor 14 sessies. Dit bedrag dient in 1 keer voldaan te worden.

Er zijn slechts 22 plekken per groep beschikbaar (exclusief goalies), wees er dus snel bij. Indien alle plekken uitverkocht (bezet) zijn dan kan je bij de penningmeester aangeven dat je op de wachtlijst wilt komen. Dan ben je stand-by bij uitvallers, wie het eerste reageert op de nog op te zetten app-groep kan dan invallen. Kosten hiervoor zijn 9 euro en worden via tikkie betaald.

Alle trainingsdata staan op de Yeti’s kalender.

Groep

Groep 1, Groep 2