regels en Scheidsrechters

Gedragscodes

Er zijn heel veel ongeschreven regels welke vooral te maken hebben met normen, waarden en respect. Wij willen natuurlijk dat iedereen met plezier naar de club komt. Maar hoe krijgen wij dat voor elkaar? Dit begint allemaal met het doornemen van de gedragscodes in de sport. Gedragscodes die sportbonden, NOC*NSF, Ministerie VWS en experts opstelden vanuit het programma Sport & Integriteit. Het doel: sport veilig, eerlijk, integer, gezond en vooral leuk te houden. Voor iedereen. 

NO REFF - NO GAME

Voor het kunnen spelen van een ijshockeywedstrijd zijn naast een ijsbaan en 2 spelende teams ook scheidsrechters onmisbaar: no ref no game!

Om de thuiswedstrijden te kunnen spelen zijn we dringend op zoek naar scheidsrechters. Dus ben je (spelend) lid of ouder, meld je aan! Voorkom dat wedstrijden niet door kunnen gaan.

We hebben een vergoeding, uitdaging, opleiding en fluit voor je klaarliggen!

Alvast bedankt, namens al je teamgenoten.

blank

Spelregels

Bijgaand treft u twee links waar u de spelregels van IJshockey kunt lezen. 

  • Klik hier voor het 2021-2022 IIHF Rule Book.
  • Klik hier voor een overzicht van de scheidrechtertekens.

Naast bovenstaande documentatie is er nog meer specifieke documentatie beschikbaar op de website van IJNL. Voor scheidsrechters kunt u terecht op de pagina Team Stripes en voor bench offials op de pagina Officials Bench

blank
sluiten