IJshockey clinic bij Yeti’s Breda

Bent u op zoek naar een groepsuitje die uitermate geschikt is voor bedrijven, scholen, vrijgezellenfeesten en als activiteit om de teambuilding te versterken? Kom dan een ijshockey clinic doen bij de Yeti’s in Breda! Tijdens deze unieke ervaring op het ijs maakt u namelijk kennis met de snelste teamsport van de wereld. Het is daarom het leukste uitje voor iedereen met minstens een beetje schaatservaring.

Wat ga je tijdens de clinic doen?

De ijshockey clinic in Breda staat voor plezier, adrenaline en zweten. Bij de start van de clinic worden als eerst de spelregels toegelicht. Hierna is het tijd voor de deelnemers om de (volledige) ijshockey uitrusting aan te trekken en begint men met een warming-up waarin de schaatstechnieken aan bod komen. Als de warming-up is afgelopen, is het tijd voor een echte onderlinge ijshockeywedstrijd. Omdat de veiligheid van de deelnemers zeer belangrijk is, hebben we altijd 2 trainers op het ijs ter ondersteuning en begeleiding. Wij passen de clinic daarnaast zo aan zodat het voor de hele groep leuk is.

Een hapje en een drankje

Om de dag op een gezellige manier af te sluiten heeft u bij ons de keuze uit verschillende arrangementen van de Optisport horeca. Indien hierin interesse dan kunt u dit aangeven in het aanmeldingsformulier onderaan de pagina. We geven er namelijk graag meer informatie over.

OPTIES

Bij de clinic van de Yeti’s heeft u de keuze uit twee verschillende opties zodat de clinic precies kan aansluiten bij uw budget en waar u naar op zoek bent.

Het enige wat u bij beide clinics zelf hoeft mee te nemen is een handdoek en vocht opnemende onderkleding.

De clinic opties in Breda zijn:

Clinic A

1 uur ijs en 1,5 uur omkleden
25,--
p.p.
  • Stick
  • Handschoenen
  • Helm
BASIC

Clinic B

1 uur ijs en 1,5 uur omkleden
p.p.
  • Stick
  • Handschoenen
  • Helm
  • Beenkappen
  • Body en Elleboog
  • Broek
  • Shirt & Kousen
FULL GEAR

Aanmelden en contact

Dus wilt u de snelste teamsport ervaren tijdens onze clinic in Breda? Vul dan het aanmeldingsformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Indien u nog vragen heeft dan kunt u deze altijd via het contactformulier aan ons stellen en hopelijk tot snel!

Sluit Menu

Winkelmand

MELD JE AAN

• Door dit formulier te versturen gaat u ermee akkoord dat wij de gegevens die u heeft ingevuld gebruiken om contact met u op te nemen. Onze privacyverklaring vind u hier