vacatures

NIEUWE BAAN, vrijwilliger?

of een nieuwe uitdaging ?

Misschien dan een baan bij een van onze sponsoren of partners iets voor jou is. Kijk op de links voor de actuele vacatures.

Yeti's Breda

Binnen onze club zijn wij altijd opzoek naar mensen dieptes extra’s willen doen. Denk hierbij verschillende vrijwilligers rollen, bestuursrollen, scheidsrechters, bench en nog veel meer. Op dit moment zijn wij opzoek naar mensen die de onderstaande rollen zouden willen invullen. Neem daarvoor contact op met ons via de contactpagina en informeer.

Altijd al mascotte willen zijn voor een club? Bij ons heb je de kans om als echte Yeti je opwachting te maken. Informeer voor meer info.

Als kartrekker van de sponsorcommissie ga je actief op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden en onderhoud je de contacten met onze sponsoren.

Zit jij al veel op sociale en is content maken voor jou een eitje…. neem dan contact met ons op om te kunnen ondersteunen op verschillende fronten.

blank

Axis de Fysiospecialist

blank

Sinds 1998 is Axis met vier hoofdlocaties in Breda, Etten-Leur, Hoeven en Roosendaal dé specialist die luistert naar uw lichaam. Met passie en gedrevenheid werken we toe naar uw herstel. En geven we u een helder antwoord wat uw klachten zijn en hoe u ervan af komt. 

Sportimex Benelux

Sportimex Benelux B.V., opgericht in 1993, is importeur en groothandel van verschillende toonaangevende sportmerken. Sportimex verkoopt en levert ijshockeyproducten, schaatsen, inline skates, stuntsteppen en nog veel meer aan dealers in de Benelux. Wij staan voor persoonlijke benadering met een groot gevoel voor service en een snelle levering vanuit voorraad.

Sportimex_logo

D-Media

blank
Wij laten het web voor je werken

Het wereldwijde web levert ontzettend veel mogelijkheden. Er zijn zelfs zoveel opties dat je vaak geen idee hebt wat voor jou het meest geschikt is. Is jouw organisatie door de jaren heen verstrikt geraakt in het web? d-Media biedt je een helder uitzicht over het online landschap en zorgt voor een stevig technisch fundament voor al je online activiteiten. Met deze basis kun je tijd winnen door slimmer te werken en tegelijkertijd betere resultaten boeken.

Bouwbedrijf Balemans

MET LIEFDE VOOR HET VAK

Onze vakmannen werken met passie aan hun werken. Zijn trots op wat ze maken en met wie ze dit maken. Onze vakmannen scholen regelmatig bij. Vakmanschap ten top! Voel jij dat ook zo? Heb je interesse om bij ons te werken? Kijk dan eens naar onze openstaande vacatures. 

blank

Het Badhuys

blank

Van ontwerp tot realisatie: bij Het Badhuys ontwerpen, bouwen, renoveren en monteren we complete badkamers en toiletten.

Geen twee badkamers zijn hetzelfde. De ene badkamer heeft een hoek of schuine wand en een andere badkamer heeft speelse nisjes. Deze ruimte wilt u optimaal benutten en betrekken bij uw badkamer. Laat door Het Badhuys een badkamer ontwerpen en kies hierbij voor op maat gemaakte badkamermeubels uit onze eigen werkplaats!

Madebytops visuele communicatie

Madebytops staat garant voor heldere en effectieve grafische ontwerpen voor jouw bedrijf. Vanuit een sterke visuele identiteit, uitgewerkt naar alle nodige communicatiemiddelen. Van concept tot en met realisatie is jouw opdracht bij Madebytops in goede handen.
 
We zijn ook altijd opzoek naar uitbreiding van het netwerk als het gaat om inschakelen van andere disciplines.
blank

Buitenhof Tuinmeubelen

blank

BuitenHof Tuinmeubelen is een mooi, snelgroeiend familiebedrijf met een groot assortiment aan tuinmeubelen. 30 jaar geleden zijn zij gestart in Breda, maar inmiddels werken zij vanuit het hoofdkantoor en magazijn in Roosendaal en hebben ze 22 winkels in Nederland en België. Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Kijk dan verder op deze vacaturepagina om te zien of er een passende vacature tussen zit aansluitend op jouw werkvoorkeur(en), beschikbaarheid, niveau en locatie.

sluiten