Ben jij opzoek naar een leuke baan of een nieuwe uitdaging? Misschien dan een baan bij een van onze sponsoren of partners iets voor jou is. Kijk op de links voor de actuele vacatures.

Bouwbedrijf Balemans

MET LIEFDE VOOR HET VAK

Onze vakmannen werken met passie aan hun werken. Zijn trots op wat ze maken en met wie ze dit maken. Onze vakmannen scholen regelmatig bij. Vakmanschap ten top! Voel jij dat ook zo? Heb je interesse om bij ons te werken? Kijk dan eens naar onze openstaande vacatures. 

Het Badhuys

Van ontwerp tot realisatie: bij Het Badhuys ontwerpen, bouwen, renoveren en monteren we complete badkamers en toiletten.

Geen twee badkamers zijn hetzelfde. De ene badkamer heeft een hoek of schuine wand en een andere badkamer heeft speelse nisjes. Deze ruimte wilt u optimaal benutten en betrekken bij uw badkamer. Laat door Het Badhuys een badkamer ontwerpen en kies hierbij voor op maat gemaakte badkamermeubels uit onze eigen werkplaats!

Van Mosel interieur- en maatwerk

Van Mosel interieur- en maatwerk zorgt ervoor dat de ontwerpen van Het Badhuys en alle andere opdrachtgevers tot in de kleinste details worden uitgewerkt, met de mooiste badkamers en interieurs als eindresultaat. Efficiëntie en transparantie zijn woorden die Van Mosel interieur- en maatwerk kenmerken. Het is een organisatie van vakmensen die snel schakelen en hard werken met een nuchtere aanpakkersmentaliteit.

Axis de Fysiospecialist

Sinds 1998 is Axis met vier hoofdlocaties in Breda, Etten-Leur, Hoeven en Roosendaal dé specialist die luistert naar uw lichaam. Met passie en gedrevenheid werken we toe naar uw herstel. En geven we u een helder antwoord wat uw klachten zijn en hoe u ervan af komt. 

Buitenhof Tuinmeubelen

BuitenHof Tuinmeubelen is een mooi, snelgroeiend familiebedrijf met een groot assortiment aan tuinmeubelen. 30 jaar geleden zijn zij gestart in Breda, maar inmiddels werken zij vanuit het hoofdkantoor en magazijn in Roosendaal en hebben ze 22 winkels in Nederland en België. Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Kijk dan verder op deze vacaturepagina om te zien of er een passende vacature tussen zit aansluitend op jouw werkvoorkeur(en), beschikbaarheid, niveau en locatie.

Madebytops visuele communicatie

Madebytops staat garant voor heldere en effectieve grafische ontwerpen voor jouw bedrijf. Vanuit een sterke visuele identiteit, uitgewerkt naar alle nodige communicatiemiddelen. Van concept tot en met realisatie is jouw opdracht bij Madebytops in goede handen.
 
We zijn ook altijd opzoek naar uitbreiding van het netwerk als het gaat om inschakelen van andere disciplines.
Sluit menu