vacatures

NIEUWE BAAN, vrijwilliger?

of een nieuwe uitdaging ?

Misschien dan een baan bij een van onze sponsoren of partners iets voor jou is. Kijk op de links voor de actuele vacatures.

Yeti's Breda

De afgelopen jaren zijn wij gegroeid van een paar leden naar bijna 200 leden… Hierdoor ontstaan er natuurlijk uitdagingen op en rondom het ijs.

Onderstaand een aantal rollen waarvoor wij dringend iemand zoeken. heb je interessen neem dan contact op met ons via de contactpagina en informeer.

IJshockeyschool Coördinator
Wat
  • Je bent verantwoordelijk voor het wekelijks begeleiden van de ijshockeyschool op de ijsbaan in Breda.
  • Je bent tijdig aanwezig om alle spullen en materialen klaar te zetten zodat de trainers gelijk aan de slag kunnen met de kids naast en op het ijs.
  • Je zet de materialen klaar, helpt samen met de assistenten om de kids aan te kleden en de ouders en kids van informatie te voorzien omtrent ijshockey en alles eromheen.
  • Je schakelt met de trainers en onze secretaris.
  • Je zorgt dat de trainers rustig het ijs op kunnen en de kids met een lach het ijs op gaan en de ouders met een goed gevoel naar huis.
  • En last but not least een mogelijk nieuw lid erbij.
Waar

Elke dinsdag op de ijsbaan in Breda.

Hoeveel tijd

Elke dinsdag, behalve tijdens vakanties, van 15:00-17:00 en daarnaast nog max een uurtje administratie per week.

Wie

Je bent communicatief sterk, representatief en een ambassadeur voor de club. Je kan goed met kids omgaan en hebt ervaring met ijshockey.

Recreanten Coördinator
Wat
  • Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van de beerleaguewedstrijden en vriendschappelijke wedstrijden van de recreanten en juniorenteams.
  • Je schakelt met de verschillende clubs en teams om de wedstrijden te plannen volgens beschikbaarheid van ijs en communiceert met de trainers, begeleiders en de wedstrijdsecretaris.
  • Als recreantencoördinator​ verzorg jij de wedstrijden en alle andere randzaken voor onze recreanten teams.
Waar

Je kan deze rol bijna volledig vanuit je luie stoel vervullen.

Hoeveel tijd

We verwachten dat je gemiddeld en 2 uurtjes in de week mee kwijt zal zijn.

Wie

Je bent communicatief sterk, sociaal goed onderlegd en schakelt snel en pro actief.

Mascotte
Wat

Altijd al mascotte willen zijn voor een club? Bij ons heb je de kans om als echte Yeti je opwachting te maken.

Waar

Op de ijsbaan (tijdens events of wedtrijden) of tijdens andere promoties

Hoeveel tijd

We verwachten dat je gemiddeld 1 à 2 uurtjes in de week mee kwijt zal zijn als er een wedstrijd of event is.

Wie

Je hebt enthousiasme en bent een entertainer.

Sponsor Commissie
Wat

Als kartrekker van de sponsorcommissie onderhoud je de contacten met onze bestaande sponsoren en partners en ben je actief bezig met het uitbreiden van de business club.

Waar

Je kan deze rol naar eigen wil invullen.

Hoeveel tijd

We verwachten dat je gemiddeld 2~4 uurtjes in de week mee kwijt zal zijn.

Wie

Je bent communicatief sterk, representatief en een ambassadeur voor de club.

Social media heros
Wat

Het wekelijks delen en opvolgen van content. De focus op het krijgen van meer social media dekking voor de Yeti's op alle vlakken. Je werkt samen met de webmasters en PR commisssie.

Waar

Je kan deze rol naar eigen wil invullen.

Hoeveel tijd

We verwachten dat je gemiddeld 1 à 2 uurtjes in de week mee kwijt zal zijn.

Wie

Zit jij al veel op social media en is content maken voor jou een eitje…. neem dan contact met ons op om te kunnen ondersteunen op verschillende fronten.

Axis de Fysiospecialist

blank

Sinds 1998 is Axis met vier hoofdlocaties in Breda, Etten-Leur, Hoeven en Roosendaal dé specialist die luistert naar uw lichaam. Met passie en gedrevenheid werken we toe naar uw herstel. En geven we u een helder antwoord wat uw klachten zijn en hoe u ervan af komt. 

Sportimex Benelux

Sportimex Benelux B.V., opgericht in 1993, is importeur en groothandel van verschillende toonaangevende sportmerken. Sportimex verkoopt en levert ijshockeyproducten, schaatsen, inline skates, stuntsteppen en nog veel meer aan dealers in de Benelux. Wij staan voor persoonlijke benadering met een groot gevoel voor service en een snelle levering vanuit voorraad.

Sportimex_logo

D-Media

blank
Wij laten het web voor je werken

Het wereldwijde web levert ontzettend veel mogelijkheden. Er zijn zelfs zoveel opties dat je vaak geen idee hebt wat voor jou het meest geschikt is. Is jouw organisatie door de jaren heen verstrikt geraakt in het web? d-Media biedt je een helder uitzicht over het online landschap en zorgt voor een stevig technisch fundament voor al je online activiteiten. Met deze basis kun je tijd winnen door slimmer te werken en tegelijkertijd betere resultaten boeken.

Bouwbedrijf Balemans

MET LIEFDE VOOR HET VAK

Onze vakmannen werken met passie aan hun werken. Zijn trots op wat ze maken en met wie ze dit maken. Onze vakmannen scholen regelmatig bij. Vakmanschap ten top! Voel jij dat ook zo? Heb je interesse om bij ons te werken? Kijk dan eens naar onze openstaande vacatures. 

blank

Het Badhuys

blank

Van ontwerp tot realisatie: bij Het Badhuys ontwerpen, bouwen, renoveren en monteren we complete badkamers en toiletten.

Geen twee badkamers zijn hetzelfde. De ene badkamer heeft een hoek of schuine wand en een andere badkamer heeft speelse nisjes. Deze ruimte wilt u optimaal benutten en betrekken bij uw badkamer. Laat door Het Badhuys een badkamer ontwerpen en kies hierbij voor op maat gemaakte badkamermeubels uit onze eigen werkplaats!

Madebytops visuele communicatie

Madebytops staat garant voor heldere en effectieve grafische ontwerpen voor jouw bedrijf. Vanuit een sterke visuele identiteit, uitgewerkt naar alle nodige communicatiemiddelen. Van concept tot en met realisatie is jouw opdracht bij Madebytops in goede handen.
 
We zijn ook altijd opzoek naar uitbreiding van het netwerk als het gaat om inschakelen van andere disciplines.
blank

Buitenhof Tuinmeubelen

blank

BuitenHof Tuinmeubelen is een mooi, snelgroeiend familiebedrijf met een groot assortiment aan tuinmeubelen. 30 jaar geleden zijn zij gestart in Breda, maar inmiddels werken zij vanuit het hoofdkantoor en magazijn in Roosendaal en hebben ze 22 winkels in Nederland en België. Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Kijk dan verder op deze vacaturepagina om te zien of er een passende vacature tussen zit aansluitend op jouw werkvoorkeur(en), beschikbaarheid, niveau en locatie.

Menu sluiten