Onze opleidingsvisie is ontwikkeld door Onur Mete. Onur heeft meer dan 20 jaar ervaring als speler, waarbij hij alle nationale jeugdteams heeft doorlopen en 4 jaar in het eerste team van de Tilburg Trappers heeft gespeeld. 

Samen zijn wij een club aan het opbouwen helemaal vanaf de basis, waarbij we alle onderdelen compleet inrichten naar onze eigen filosofie, vanuit onze aller belangrijkste, alles omvattende kern: 

Alles voor de ontwikkeling van de kids. Ontwikkeling als persoon en als sporter, ontwikkeling in zowel sociale, sportieve als later hun maatschappelijke carrière. Een vereniging die compleet is gebouwd ten behoeve van de ontwikkeling van de kids. Niet alleen de ijshockey technische ontwikkeling, maar ontwikkeling in de breedste zin van het woord. Als persoon en als sportman, zowel fysiek als mentaal. 

Deze filosofie verwerken wij als vereniging dan ook in alles wat we doen, van kleine dingetjes zoals dat elk kind elke training minstens een aantal keer aandacht krijgt van alle trainers, van trainingen waarbij we met name in stations werken waarbij kids in kleine groepjes veel tijd en aandacht krijgen tot en met ook het betrekken van ouders en begeleiders met betrekking tot de onderwerpen die we van hun kant verwachten. 

Yeti's Trainer Onur Mete

“Een vereniging die compleet is gebouwd ten behoeve van de ontwikkeling van de kids. Niet alleen de ijshockey technische ontwikkeling, maar ontwikkeling in de breedste zin van het woord. Als persoon en als sportman, zowel fysiek als mentaal.”

Veel ijshockeyers zien goed terug wat voor een grote rol ijshockey heeft gehad in het vormen van de personen die we vandaag de dag zijn. Als vereniging willen wij dan ook de kids bij de Yeti’s deze zelfde kansen bieden. 

Onze opzet hierin is simpel: We proberen alle kinderen spelenderwijs wegwijs te maken met de fysieke, mentale en sociale vaardigheden die benodigd zijn om een teamsport pur sang als ijshockey te kunnen beoefenen. De sleutel in dit verhaal is dat we boven alles de kids proberen te ‘leren leren’: van (letterlijk) vallen en opstaan, het blijven oefenen tot ze een vaardigheid beheersen tot en met minstens zo belangrijke onderwerpen zoals leren vriendjes maken, leren delen, leren winnen en verliezen. Als we kinderen kunnen bijbrengen dat ze het leuk vinden om dingen te oefenen, als ze het leuk vinden zichzelf uit te dagen dan doen we het naar ons idee heel erg goed. 

IJshockey is een ontzettend leuk, spannend, en veilig spelletje met alle onderdelen om een erg gezonde bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van kinderen. Iedereen die hier ook in gelooft, of het in ieder geval een kans wil geven is van harte welkom bij onze vereniging. 

Welkom bij de Yeti’s familie!  

account android arrow-alt-circle-down arrow-alt-circle-left arrow-alt-circle-right arrow-alt-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up author bars behance blogger buffer caret-down caret-left caret-right caret-square-down caret-square-left caret-square-right caret-square-up caret-up cart-menu-1 cart-menu-2 cart-menu-3 cart-menu-4 categories chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up clock close comments cookies copyright coupon-discount date-modified date-published discord double-arrows-down double-arrows-left double-arrows-right double-arrows-up dribbble envelope-open envelope eye facebook fax flickr foursquare github gmail google-drive grid-view hashtag hollow-ring homepage instagram ios level-down-alt level-up-alt line link linkedin list-view login logout long-arrow-alt-down long-arrow-alt-left long-arrow-alt-right long-arrow-alt-up medium messenger mobile-menu mobile phone pinterest place qq quote-left quote-right quotes reading-time-hourglass reading-time-stopwatch reddit rss scroll-to-top search shazam shopping-bag shopping-cart side-panel-opening-2-left side-panel-opening-2-right side-panel-opening-left side-panel-opening-right skype slack small-arrow-down small-arrow-left small-arrow-right small-arrow-up sms snapchat soundcloud spinner spotify stackoverflow sync telegram tiktok times-circle tinder trello tripadvisor tumblr twitch twitter viber vimeo vine vkontakte website wechat whatsapp windows wishlist xing yelp youtube zoom