Onderstaand een beknopt overzicht van het bestuur en de commissies. Voor het volledige overzicht van de vereniging kunt u het organogram bekijken. Hierop is tevens te zien welke functies nog niet zijn ingevuld. Mocht u hier interesse in hebben neem dan vrijblijvend contact met ons op.

bestuur
Voorzitter

Roy Slond

Voorzitter

Ongeveer vier jaar geleden waren mijn vrouw en ik op zoek naar een sport voor onze oudste zoon. Aangezien ik zelf altijd heb gehonkbald had ik de verwachting dat mijn kinderen dat ook zouden gaan doen. Inmiddels vier jaar verder ijshockeyen mijn beide zoons en ik zelf ook met veel plezier. Daarnaast mag ik voor het vierde jaar voorzitter van deze mooie familie zijn.

voorzitter@ijshockeyclub-yetis.nl
Secretaris

Marianne Groenenberg

Secretaris

Als drie van de vier gezinsleden ijshockey spelen, dan is het toch zonde om op de bank te blijven zitten. Dus ben ik gaan kijken of ik iets voor de club kon betekenen. En in 2017 ben ik deel uit gaan maken van het huidige bestuur in de rol van secretaris.

Ik woon en werk in Breda. En ook al speel ik zelf geen ijshockey, ik ben regelmatig op de ijsbaan te vinden. Dus voor vragen, opmerkingen of gewoon een leuk praatje kun je me altijd aanspreken!

secretaris@ijshockeyclub-yetis.nl
Penningmeester

Menno Cleton

Penningmeester

Op dit moment vervult Menno deze rol naast zijn technische zaken rol. 

Inmiddels heeft een kandidaat penningmeester zich gemeld (Martijn van Bijsterveldt). Hij gaat de komende periode meelopen met Menno om de rol naar verwachting over te gaan nemen. Dit wordt indien positief van beide zijde ingebracht tijdens de ALV.

penningmeester@ijshockeyclub-yetis.nl
Technische zaken

Menno Cleton

Technische zaken

Al sinds zijn jeugd verknocht aan het spelletje, eerst door een spelend broertje en de vele uren die samen op natuurlijs werden doorgebracht met koek en zoopie. Op den duur zelf als recreant bij meerdere verenigingen door het land tot Breda voorbij kwam. Inmiddels enthousiast en gedreven bestuurslid. Privé samenwonend in Breda, een dochter die bij veldhockey is blijven hangen en een zoon die bij de Yeti’s speelt sinds een aantal jaren in de jeugd. Zakelijk al langere tijd werkzaam binnen verschillende Supply Chain functies.

technischezaken@ijshockeyclub-yetis.nl
Wedstrijdsecretaris

Jurgen de Jongh

Wedstrijdsecretaris

In 2016 met mijn zoontje Lucas, in aanraking gekomen met IJshockeyclub Yeti’s door proeflessen voor hem. Mede door uitdaging van de toenmalige handje vol speler bij de senioren om mee te komen doen, in de ban geraakt van het spelletje. Kort en hard werken, veel plezier en gezelligheid. Omdat ik ook niet stil kan zitten langs de kant heb ik mezelf opgeworpen als equipment manager om ijshockey gerelateerde materialen te regelen rondom trainingen en wedstrijden. In 2017 toegetreden tot het bestuur op de vraag of ik ook niet graag als wedstrijdsecretaris wilde  fungeren voor de Yeti’s.  Na enig onderzoek over te toen nog onbekende inhoud hierin. In het diepe gesprongen waardoor ik nu het administratieve gedeelte tussen ijsbaan, de Bond en Yeti’s omtrent wedstrijdzaken (bond-gerelateerde competities vs vriendschappelijk) voor de jeugd en senioren regel.

wedstrijdsecretaris@ijshockeyclub-yetis.nl
commissies
Scheidsrechter coördinator​

Derrick Brouwn

coördinator​

scheidsrechterscoordinator@ijshockeyclub-yetis.nl​
Benchofficial commissie

Wendy de Jongh​

coördinator

benchcie@ijshockeyclub-yetis.nl​
Recreantencoördinator​ (vacant)

Vacant

Recreantencoördinator​

Als recreantencoördinator​ verzorg jij de wedstrijden en alle andere randzaken voor onze recreanten teams.

###@ijshockeyclub-yetis.nl​
Activiteiten commissie

Sioe Hoey The​

coördinator

IJshockey bleek de ideale mix tussen beweging, behendigheid, gezelligheid met een team en ook nog eens stiekem stoer zijn, waardoor mijn zoontje vijf jaar geleden helemaal verknocht aan de sport raakte.
Waar mogelijk draag ik met alle plezier bij om de geweldige sfeer van de Yeti’s in stand te houden. Niet alleen voor de spelers!

evenementen@ijshockeyclub-yetis.nl
PR en Social​

Antoine Kruis

PR en Social​media

pr@ijshockeyclub-yetis.nl​
Sponsoring (vacant)

Vacant

Sponsoring

Als kartrekker van de sponsorcommissie ga je actief op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden en onderhoud je de contacten met onze sponsoren.

sponsoring@ijshockeyclub-yetis.nl​
Vertrouwenspersoon

Maarten Dirkx​​

Vertrouwenspersoon

06 2502 6946
Overige (Vacant)
sluiten