Onderstaand een beknopt overzicht van het bestuur en de commissies. Voor het volledige overzicht van de vereniging kunt u het organogram bekijken. Hierop is tevens te zien welke functies nog niet zijn ingevuld. Mocht u hier interesse in hebben neem dan vrijblijvend contact met ons op.

bestuur
Voorzitter
GNS_1458_roy

Roy Slond

Voorzitter

In 2017 waren mijn vrouw en ik op zoek naar een sport voor onze oudste zoon. Aangezien ik zelf altijd heb gehonkbald had ik de verwachting dat mijn kinderen dat ook zouden gaan doen. Inmiddels een aantal jaar verder ijshockeyen mijn beide zoons en ik zelf ook met veel plezier. Daarnaast mag ik al vanaf de zomer van 2017 voorzitter van deze mooie familie zijn.

Met veel energie en passie zet ik mij in samen met de Yeti familie om ijshockey verder op de kaart te zetten in Breda en omstreken!

voorzitter@ijshockeyclub-yetis.nl
Technische zaken
GNS_1458_menno

Menno Cleton

Technische zaken

Al sinds zijn jeugd verknocht aan het spelletje, eerst door een spelend broertje en de vele uren die samen op natuurlijs werden doorgebracht met koek en zoopie. Op den duur zelf als recreant bij meerdere verenigingen door het land tot Breda voorbij kwam. Inmiddels enthousiast en gedreven bestuurslid. Privé samenwonend in Breda, een dochter die bij veldhockey is blijven hangen en een zoon die bij de Yeti’s speelt sinds een aantal jaren in de jeugd. Zakelijk al langere tijd werkzaam binnen verschillende Supply Chain functies.

technischezaken@ijshockeyclub-yetis.nl
Wedstrijdsecretaris
GNS_1459_jurgen

Jurgen de Jongh

Wedstrijdsecretaris

In 2016 met mijn zoontje Lucas, in aanraking gekomen met IJshockeyclub Yeti’s door proeflessen voor hem. Mede door uitdaging van de toenmalige handje vol speler bij de senioren om mee te komen doen, in de ban geraakt van het spelletje. Kort en hard werken, veel plezier en gezelligheid. Omdat ik ook niet stil kan zitten langs de kant heb ik mezelf opgeworpen als equipment manager om ijshockey gerelateerde materialen te regelen rondom trainingen en wedstrijden. In 2017 toegetreden tot het bestuur op de vraag of ik ook niet graag als wedstrijdsecretaris wilde  fungeren voor de Yeti’s.  Na enig onderzoek over te toen nog onbekende inhoud hierin. In het diepe gesprongen waardoor ik nu het administratieve gedeelte tussen ijsbaan, de Bond en Yeti’s omtrent wedstrijdzaken (bond-gerelateerde competities vs vriendschappelijk) voor de jeugd en senioren regel.

wedstrijdsecretaris@ijshockeyclub-yetis.nl
Secretaris
GNS_1479_marianne

Marianne Groenenberg

Secretaris

Als drie van de vier gezinsleden ijshockey spelen, dan is het toch zonde om op de bank te blijven zitten. Dus ben ik gaan kijken of ik iets voor de club kon betekenen. En in 2017 ben ik deel uit gaan maken van het huidige bestuur in de rol van secretaris.

Ik woon en werk in Breda. En ook al speel ik zelf geen ijshockey, ik ben regelmatig op de ijsbaan te vinden. Dus voor vragen, opmerkingen of gewoon een leuk praatje kun je me altijd aanspreken!

secretaris@ijshockeyclub-yetis.nl
Penningsmeester
blank

Bernold Philippa

Penningmeester

Door de clinic in december 2022 ben ik in aanraking gekomen met ijshockey, onze oudste zoon was zo enthousiast dat hij gestart is bij de Yeti’s. Sinds juni 2023 heb ik het stokje van penningmeester overgenomen.

Ik woon samen met mijn vrouw en drie kinderen in Breda. Hiernaast werk ik met veel plezier als financial controller bij Craze.

penningmeester@ijshockeyclub-yetis.nl
commissies
Scheidsrechtercoördinator​
refcoord_dbrouwn

Derrick Brouwn

coördinator​

scheidsrechterscoordinator@ijshockeyclub-yetis.nl​
Benchofficialcoördinator
Profiel_commissie_Wendy

Wendy de Jongh​

coördinator

benchcie@ijshockeyclub-yetis.nl​
IJshockeyschoolcoördinator​
placeholder-1.png

Janneke Quicken

IJshockeyschoolcoördinator​

Onze ijshockeyschoolcoördinator​ verzorg alles voor onze ijshockeyschool.

Recreantencoördinator​
placeholder-1.png

THIJS van der knaap

Recreantencoördinator​

Onze recreantencoördinator​ verzorg de wedstrijden en alle andere randzaken voor onze recreanten teams.

Activiteiten commissie
Profiel_commissie_Sioe Hoey

Sioe Hoey The​

coördinator

IJshockey bleek de ideale mix tussen beweging, behendigheid, gezelligheid met een team en ook nog eens stiekem stoer zijn, waardoor mijn zoontje vijf jaar geleden helemaal verknocht aan de sport raakte.
Waar mogelijk draag ik met alle plezier bij om de geweldige sfeer van de Yeti’s in stand te houden. Niet alleen voor de spelers!

evenementen@ijshockeyclub-yetis.nl
Sponsoring
Martijn Verlegh

Martijn Verlegh

Sponsoring

sponsoring@ijshockeyclub-yetis.nl​
PR en Social​
blank

Bram de Ridder

PR en Social​media

pr@ijshockeyclub-yetis.nl​
Vertrouwenspersoon
Profiel_commissie_Maarten

Maarten Dirkx​​

Vertrouwenspersoon

06 2502 6946
Overige (Vacant)