Onderstaand een beknopt overzicht van het bestuur en de commissies. Voor het volledige overzicht van de vereniging kunt u het organogram bekijken. Hierop is tevens te zien welke functies nog niet zijn ingevuld. Mocht u hier interesse in hebben neem dan vrijblijvend contact met ons op.

bestuur
Voorzitter

Roy Slond

Voorzitter

Ongeveer vier jaar geleden waren mijn vrouw en ik opzoek naar een sport voor onze oudste zoon. Aangezien ik zelf altijd heb gehonkbald had ik de verwachting dat mijn kinderen dat ook zouden gaan doen. Inmiddels vier jaar verder ijshockeyen mijn beide zoons en ik zelf ook met veel plezier. Daarnaast mag ik voor het vierde jaar voorzitter van deze mooie familie zijn.

voorzitter@ijshockeyclub-yetis.nl
Secretaris

Marianne Groenenberg

Secretaris

Als drie van de vier gezinsleden ijshockey spelen, dan is het toch zonde om op de bank te blijven zitten. Dus ben ik gaan kijken of ik iets voor de club kon betekenen. En in 2017 ben ik deel uit gaan maken van het huidige bestuur in de rol van secretaris.
Ik woon en werk in Breda. En ook al speel ik zelf geen ijshockey, ik ben regelmatig op de ijsbaan te vinden. Dus voor vragen, opmerkingen of gewoon een leuk praatje kun je me altijd aanspreken!

secretaris@ijshockeyclub-yetis.nl
Technische zaken

Marcel Uitenbroek

Technische zaken

Gegrepen door de passie van onze prachtige jonge ijshockeyclub ben ik 2 jaar geleden aangesloten als bestuurslid van de Technische Commissie (TC). Het is een geweldig ervaring om met een groep enthousiaste trainers te mogen werken die elke week veel tijd steken in de trainingen van jong en oud waar respect voor elkaar en veel plezier maken de basis is. Vandaaruit komen we tot mooie prestaties en groeien we elk jaar weer een stukje verder.
Ik heb een ver verleden in de ijshockeysport en heb in mijn jeugd gespeeld bij Hokij in Scheveningen en ook nog even in het Haagse. Nu speel ik met veel plezier in Recreanten 1.

technischezaken@ijshockeyclub-yetis.nl
Penningmeester

Menno Cleton

Penningmeester

Al sinds zijn jeugd verknocht aan het spelletje, eerst door een spelend broertje en de vele uren die samen op natuurlijs werden doorgebracht met koek en zoopie. Op den duur zelf als recreant bij meerdere verenigingen door het land tot Breda voorbijkwam. Inmiddels enthousiast en gedreven bestuurslid. Privé samenwonend in Breda, een dochter die bij veldhockey is blijven hangen en een zoon die sinds een aantal jaren in de jeugd bij de Yeti’s speelt. Zakelijk al langere tijd werkzaam binnen verschillende Supply Chain functies.

penningmeester@ijshockeyclub-yetis.nl
Wedstrijdsecretaris

Jurgen de Jongh

Westrijdsecretaris

In 2016 met mijn zoontje Lucas, in aanraking gekomen met IJshockeyclub Yeti’s door proeflessen voor hem. Mede door uitdaging van de toenmalige handje vol speler bij de senioren om mee te komen doen, in de ban geraakt van het spelletje. Kort en hard werken, veel plezier en gezelligheid. Omdat ik ook niet stil kan zitten langs de kant heb ik mezelf opgeworpen als equipment manager om ijshockey gerelateerde materialen te regelen rondom trainingen en wedstrijden. In 2017 toegetreden tot het bestuur op de vraag of ik ook niet graag als wedstrijdsecretaris wilde fungeren voor de Yeti’s. Na enig onderzoek over te toen nog onbekende inhoud hierin. In het diepe gesprongen waardoor ik nu het administratieve gedeelte tussen ijsbaan, de Bond en Yeti’s omtrent wedstrijdzaken (bond-gerelateerd e/o andere competities/vriendschappelijk) voor de jeugd en senioren regel.

wedstrijdsecretaris@ijshockeyclub-yetis.nl
commissies