YETI's

Bart Meertens

“Hallo, mijn naam is Bart Meertens en dit jaar ben ik voor het eerst coach van Yeti’s 1. Al mijn hele leven ben ik bezig met mijn favoriete sport. Jarenlang heb ik in de jeugd van Tilburg gespeeld waarna ik de overstap maakte naar het eerste van Turnhout.

Afgelopen jaren ben ik speler geweest van Yeti’s 1. Het spel blijft me wel interesseren en de mannen van Yeti’s hadden nog een coach nodig. Hierdoor heb ik besloten om toch bij het team te blijven, maar in een andere functie.

Met mijn ervaring probeer ik toch wat structuur in het team te brengen. Hopelijk spelen we dit jaar bovenin mee zodat we leuk ijshockey kunnen combineren met goede resultaten en vooral heel veel plezier (ook na de trainingen en wedstrijden).”

YETI's 2

blank

AB DONKERS

“Hallo, mijn naam is Ab Donkers en ik ga dit seizoen het tweede senioren team coachen.

Ik ben begonnen met  de ijshockeyschool op mijn zestiende bij de Dordrecht Lions. Ik ben toen heel lang gestopt, ondertussen wel veel andere sporten gedaan, maar ijshockey was toch mijn passie. Ik ben toen dus op mijn achtenveertigste met veel plezier weer begonnen met ijshockey bij The Outlaws te Zoetermeer. Daarna heb ik bij de Zoetermeer Panters en Storks gespeeld, waarna ik weer in Dordrecht ben gaan spelen, met als hoogte punt het behalen van het Nederlands kampioenschap. 

Het leukste van ijshockey is dat je nooit uitgeleerd raakt; iedere keer leer je weer nieuwe dingen of ga je dingen anders zien. Als trainer vind ik leuk om mensen iets te leren maar het allerbelangrijkste vind ik het plezier hebben in je sport. Dan komen de prestaties vanzelf.”

YETI's 3

Miel Veugelers

“Mijn naam is Miel Veugelers en ik ben dit jaar coach van Yeti’s 3.
 
Ik speel al vanaf mijn vierde ijshockey in Nijmegen en ben vanaf mijn zevende goalie. Ik heb als goalie alle leeftijden doorlopen t/m de eerste divisie. Hierbij heb ik het geluk gehad vele trainers mee te maken met (internationale) ervaring op het hoogste niveau. Vorig jaar ben ik daarnaast als speler begonnen bij de Yeti’s. Helaas hebben we toen geen wedstrijden kunnen spelen, maar zijn veel spelers wel gegroeid tijdens de trainingen. Voor dit seizoen ben ik door de club gevraagd of ik de trainingen en coaching van Yeti’s 3 op me wil nemen en hier heb ik met veel plezier ja op gezegd, daarnaast blijf ik ook als speler actief in het team.
 
Ik hoop dat ik wat van mijn ervaring in het ijshockey over kan brengen op het jonge team van Yeti’s 3. Voor mij staat voornamelijk plezier in het spelletje ijshockey centraal en dat wil ik dan ook op het team overbrengen. Dit wil ik doen door afwisselende trainingen, waarbij ook hard gewerkt wordt. Belangrijk is vooral dat we het samen doen en iedereen positief naar elkaar blijft. Ik hoop aan het einde van het seizoen dan ook weer te kunnen zien dat iedereen als individu, maar ook als team weer gegroeid is. Daarnaast mag er vooral veel gelachen worden en is er zeker ruimte voor een gezellige vierde periode.”
blank

RECREANTEN 1 en 2

blank

GUILLIAN KORTHOUT

“Mijn naam is Guillian Korthout,  ik ben een Bosschenaar en daar ook woonachtig.

Aankomend seizoen heb ik weederom het genoegen om speler, trainer en coach te zijn van de recreanten 1 en 2. Mijn hobby’s zijn fitness, kickboksen en natuurlijk ijshockey. 

Mijn ervaring: heel vroeger, toen ik 11 jaar was, trainde ik met de Red Eagels in Den Bosch. Dit heb ik volgehouden tot mijn 13de. Daarna heb ik op mijn 41ste ijshockey weer opgepakt in Den Bosch waar ik coach werd van het U14 team waar mijn zoon in speelde. Ikzelf ben tevens gaan spelen in het M@ds team daar. Ik kwam toen in contact met het 3e team van Eindhoven en ik ben daar uitgenodigd om eerst met proeftrainingen mee te doen. Daar uiteindelijk aangenomen kwam ik in de echte ijshockeywereld terecht. Het team was op zoek naar een coach en ik kreeg de eer dat te zijn. Zo heb ik veel mogen leren van onder anderen Willem van de Kraak, destijds bondscoach van het damesteam, en Tommy Hartogs, de coach van het eerste en soms gast speler in ons team. Ik heb dat 6 jaar mogen doen.

Disipline is en vindt ik het belangrijkste als trainer en elkaar respecteren als mens maar ook als sporter. Ik hoop dan ook op een leuk en leerzaam jaar aankomend seizoen.”

Sluit menu
account android arrow-alt-circle-down arrow-alt-circle-left arrow-alt-circle-right arrow-alt-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up author bars behance blogger buffer caret-down caret-left caret-right caret-square-down caret-square-left caret-square-right caret-square-up caret-up cart-menu-1 cart-menu-2 cart-menu-3 cart-menu-4 categories chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up clock close comments cookies copyright coupon-discount date-modified date-published discord double-arrows-down double-arrows-left double-arrows-right double-arrows-up dribbble envelope-open envelope eye facebook fax flickr foursquare github gmail google-drive grid-view hashtag hollow-ring homepage instagram ios level-down-alt level-up-alt line link linkedin list-view login logout long-arrow-alt-down long-arrow-alt-left long-arrow-alt-right long-arrow-alt-up medium messenger mobile-menu mobile phone pinterest place qq quote-left quote-right quotes reading-time-hourglass reading-time-stopwatch reddit rss scroll-to-top search shazam shopping-bag shopping-cart side-panel-opening-2-left side-panel-opening-2-right side-panel-opening-left side-panel-opening-right skype slack small-arrow-down small-arrow-left small-arrow-right small-arrow-up sms snapchat soundcloud spinner spotify stackoverflow sync telegram tiktok times-circle tinder trello tripadvisor tumblr twitch twitter viber vimeo vine vkontakte website wechat whatsapp windows wishlist xing yelp youtube zoom