YETI's 2

Willem Bless

“Mijn naam is Willem Bless, ik ben 27 jaar en ik woon sinds drie jaar in het bourgondische Breda. Tot mijn grote vreugde heb ik de Bredase ijshockey vereniging de Yeti’s ontdekt. Ik ben al jaren ijshockey liefhebber en heb bij verschillende leuke ijshockeyclubs gespeeld. Zo heb ik onder andere voor Nijmegen, Essen (DE), CTO, Tilburg en Eindhoven gespeeld. In mijn dagelijkse leven werk ik voor AXI, een software bedrijf dat specifieke software applicaties maakt voor de Retail sector. 

Aankomend jaar zal ik mijn ijshockey passie overbrengen op de Bredase ijshockey spelers. Ik kijk er naar uit om andere Bredase ijshockey liefhebbers te leren kennen!”

YETI's 3

AB DONKERS

“Hallo, mijn naam is Ab Donkers, 59 jaar jong, en ik ga dit seizoen het derde senioren team trainen.

Ik ben begonnen met  de ijshockeyschool op mijn zestiende bij de Dordrecht Lions. Ik ben toen heel lang gestopt, ondertussen wel veel andere sporten gedaan, maar ijshockey was toch mijn passie. Ik ben toen dus op mijn achtenveertigste met veel plezier weer begonnen met ijshockey bij The Outlaws te Zoetermeer. Daarna heb ik bij de Zoetermeer Panters en Storks gespeeld, waarna ik weer in Dordrecht ben gaan spelen, met als hoogte punt het behalen van het Nederlands kampioenschap. Nu speel ik in een super gezellig maar wel prestatie gericht team van de Yeti’s. 

Het leukste van ijshockey is dat je nooit uitgeleerd raakt; iedere keer leer je weer nieuwe dingen of ga je dingen anders zien. Als trainer vind ik leuk om mensen iets te leren maar het allerbelangrijkste vind ik het plezier hebben in je sport. Dan komen de prestaties vanzelf.”

RECREANTEN 1

GUILLIAN KORTHOUT

“Mijn naam is Guillian Korthout, leeftijd 59 jaar, en ben een Bosschenaar en daar ook woonachtig.

Aankomend seizoen heb ik het genoegen om speler, trainer en coach te zijn van de recreanten 1. Daarnaast zal ik ook voor het eerste jaar het tweede senioren team coachen. 

Mijn hobby’s zijn fitness, kickboksen en natuurlijk ijshockey. 

Mijn ervaring: heel vroeger, toen ik 11 jaar was, trainde ik met de Red Eagels in Den Bosch. Dit heb ik volgehouden tot mijn 13de. Daarna heb ik op mijn 41ste ijshockey weer opgepakt in Den Bosch waar ik coach werd van het U14 team waar mijn zoon in speelde. Ikzelf ben tevens gaan spelen in het M@ds team daar. Ik kwam toen in contact met het 3e team van Eindhoven en ik ben daar uitgenodigd om eerst met proeftrainingen mee te doen. Daar uiteindelijk aangenomen kwam ik in de echte ijshockeywereld terecht. Het team was op zoek naar een coach en ik kreeg de eer dat te zijn. Zo heb ik veel mogen leren van onder anderen Willem van de Kraak, destijds bondscoach van het damesteam, en Tommy Hartogs, de coach van het eerste en soms gast speler in ons team. Ik heb dat 6 jaar mogen doen.

Disipline is en vindt ik het belangrijkste als trainer en elkaar respecteren als mens maar ook als sporter. Ik hoop dan ook op een leuk en leerzaam jaar aankomend seizoen.”

Recreanten 2

MARTIN STRUIJS

“Hallo, mijn naam is Martin Struijs. Ik ben 24 jaar, woonachtig in Schijf en ik zal aankomend seizoen training geven aan de recreanten 2.

Zelf ben ik 3 jaar geleden begonnen met ijshockey bij de Yeti’s. Het is een onwijs leuke sport, vooral het hoge tempo en soms fysieke spel vind ik leuk. Maar ook dat je heel veel dingen tegelijk moet kunnen. Denk hierbij aan het schaatsen zelf, het beheersen van de stick en daarnaast ook nog eens op je teamgenoten én op de tegenstander letten!

Zelf ben ik competitief ingesteld, maar dat gaat niet ten koste van het feit dat ik er alsnog heel veel plezier in heb!”

Sluit menu
account android arrow-alt-circle-down arrow-alt-circle-left arrow-alt-circle-right arrow-alt-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up author bars behance blogger buffer caret-down caret-left caret-right caret-square-down caret-square-left caret-square-right caret-square-up caret-up cart-menu-1 cart-menu-2 cart-menu-3 cart-menu-4 categories chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up clock close comments cookies copyright coupon-discount date-modified date-published discord double-arrows-down double-arrows-left double-arrows-right double-arrows-up dribbble envelope-open envelope eye facebook fax flickr foursquare github gmail google-drive grid-view hashtag hollow-ring homepage instagram ios level-down-alt level-up-alt line link linkedin list-view login logout long-arrow-alt-down long-arrow-alt-left long-arrow-alt-right long-arrow-alt-up medium messenger mobile-menu mobile phone pinterest place qq quote-left quote-right quotes reading-time-hourglass reading-time-stopwatch reddit rss scroll-to-top search shazam shopping-bag shopping-cart side-panel-opening-2-left side-panel-opening-2-right side-panel-opening-left side-panel-opening-right skype slack small-arrow-down small-arrow-left small-arrow-right small-arrow-up sms snapchat soundcloud spinner spotify stackoverflow sync telegram tiktok times-circle tinder trello tripadvisor tumblr twitch twitter viber vimeo vine vkontakte website wechat whatsapp windows wishlist xing yelp youtube zoom