Sponsor mogelijkheden

Er komt bij ijshockey veel kijken en dat maakt het een dure sport. Iedere ijshockeyer heeft een eigen uitrusting nodig, maar daarnaast moet de vereniging o.a. zorgen voor ijstijd, trainers, scheidsrechters, wedstrijdshirts en kousen, pucks en andere trainingsmaterialen.

Een deel van deze uitgaven brengen de leden op d.m.v. de contributie die zij betalen. Echter, voor een groot deel zijn de Yeti’s afhankelijk van de financiële bijdrage van sponsoren.

Een van de doelstellingen van ijshockeyclub Yeti’s is de drempel om te starten met ijshockey zo laag mogelijk te houden. Om onder andere deze doelstelling mogelijk te maken hebben wij sponsoren nodig.

Uw sponsordoelstelling is leidend bij de manier waarop u Yeti’s Breda sponsort. In een afspraak nemen we graag alle mogelijkheden met u door. Er zijn vele mogelijkheden denkbaar een aantal mogelijkheden is al uitgewerkt in ons Sponsor Menukaart.

Download onze Sponsor Menukaart