Yeti’s Breda 2

De Yeti’s Breda 2 zullen het seizoen 2019-2020 voor het derde jaar gaan uitkomen in de Nederlandse IJshockeycompetitie. De competitie indeling voor het seizoen 2019-2020 wordt volledig vernieuwd. Hierdoor wordt getracht een betere leveling van niveau te krijgen. Het team zal uitkomen in de 6e divisie zuid.

Competitieopzet Zesde divisie | 2019-2020

Geplaatst op 15-08-2019

Zuid (6 teams)
Dordrecht Lions 3
Zoetermeer Wild Panters
IJCU Zwarte Draken
Yeti's Breda
Dutch Dukes 2
Hijs Hokij Haaglanders

Competitieopzet Zesde divisie

Voorronde Zesde divisie
In de Zesde divisie wordt een anderhalve competitie gespeeld (teams treffen elkaar 3x, eenmaal thuis, eenmaal uit en eenmaal uit of thuis, waarbij in een competitie met een even aantal teams de helft van de teams een thuiswedstrijd meer dan het uitwedstrijden heeft, en de andere helft een uitwedstrijd meer dan het thuiswedstrijden heeft).

De nummer 1 is na de reguliere competitie kampioen van Nederland Zesde divisie.

Promotie-/degradatieronde tussen de Vijfde en Zesde divisie
De nummer voorlaatst van de Vijfde divisie Zuid speelt tegen de nummer 2 van de Zesde divisie Zuid een allesbeslissende wedstrijd. Deze wedstrijd wordt gespeeld bij het team dat voorlaatste is geëindigd in de Vijfde divisie Zuid. Mocht voorlaatst geëindigd team in de Vijfde divisie Zuid geen mogelijkheid hebben om de wedstrijd te plannen, kan de competitieleider beslissen deze allesbeslissende wedstrijd te plannen bij de nummer 2 van de Zesde divisie Zuid. De winnaar van deze wedstrijd speelt het volgend seizoen in de Vijfde divisie. De verliezer van deze wedstrijd speelt het volgend seizoen in de Zesde divisie.

De wedstrijd wordt vastgesteld door de competitieleider op basis van de beschikbare ijstijd. De wedstrijden moeten worden gespeeld op 27, 28, 29 maart 2020.

Komende wedstrijden
  • Geen wedstrijden