• Berichtcategorie:Junioren / Nieuws

Mijn naam is Alec Valkenburg 24 jaar en toch al een oude rot in de ijshockey wereld.
Ik ben op mijn 4e begonnen met ijshockey bij de yeti’s. Dit allemaal toen ze nog op het kleine buiten baantje trainde in Etten-Leur. 

Een aantal jaren later ben ik gescout door de Utrecht Dragons. Waar ik kennis maakte met competitie ijshockey. Na één seizoen als Dragon, ben ik seizoen erna naar de Dordrecht Lions gegaan. Daar heb ik mijn jeugdopleiding afgemaakt en ben ik in het 1e team gaan spelen. Na het Dordtse avontuur ben ik vertrokken naar Den Bosch om bij de Red Eagles aan de slag te gaan.

Een seizoen later ben ik in contact gekomen met de Nijmegen Devils. In de 3 jaar dat ik daar heb gespeeld, ben ik het studententeam van Nijmegen gaan trainen en ondertussen ook weer in contact gekomen met de vernieuwde Yeti’s Breda.

Je kan dus wel zeggen dat ik genoeg gezien heb in deze wereld. Maar de voorliefde voor de Yeti’s is altijd gebleven ondanks alle andere clubs.

Dus aankomend jaar gaan jullie mij vaak genoeg tegenkomen op de trainingen van de junioren en op het ijs bij het 1e en 2e team.

Alec zal samen met assistent-trainers Menno Cleton en Graham Kersten en teamcoördinator Egon van Zalingen de begleiding van de junioren voor hun rekening nemen. Op naar een mooi seizoen!

account android arrow-alt-circle-down arrow-alt-circle-left arrow-alt-circle-right arrow-alt-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up author bars behance blogger buffer caret-down caret-left caret-right caret-square-down caret-square-left caret-square-right caret-square-up caret-up cart-menu-1 cart-menu-2 cart-menu-3 cart-menu-4 categories chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up clock close comments cookies copyright coupon-discount date-modified date-published discord double-arrows-down double-arrows-left double-arrows-right double-arrows-up dribbble envelope-open envelope eye facebook fax flickr foursquare github gmail google-drive grid-view hashtag hollow-ring homepage instagram ios level-down-alt level-up-alt line link linkedin list-view login logout long-arrow-alt-down long-arrow-alt-left long-arrow-alt-right long-arrow-alt-up medium messenger mobile-menu mobile phone pinterest place qq quote-left quote-right quotes reading-time-hourglass reading-time-stopwatch reddit rss scroll-to-top search shazam shopping-bag shopping-cart side-panel-opening-2-left side-panel-opening-2-right side-panel-opening-left side-panel-opening-right skype slack small-arrow-down small-arrow-left small-arrow-right small-arrow-up sms snapchat soundcloud spinner spotify stackoverflow sync telegram tiktok times-circle tinder trello tripadvisor tumblr twitch twitter viber vimeo vine vkontakte website wechat whatsapp windows wishlist xing yelp youtube zoom