Afgelopen zaterdag was het alweer de 3efamiliedag van onze club in Breda. Zoals elk jaar was het voor alle familieleden weer mogelijk om mee te doen.  

Nadat iedereen vanaf half 2 kwam binnendruppelen, was het vanaf drie uur tijd om het ijs op te gaan. Door al het enthousiasme van de leden en de familieleden werd het al snel gezellig druk op het ijs. Het ijs was opgedeeld in drie verschillende delen zodat iedereen lekker op zijn eigen niveau kon ijshockeyen; zo konden onervaren familieleden de beginselen van het ijshockey leren van onze trainer Onur, hadden de kids de ruimte om tegen elkaar een potje te ijshockeyen en was er ruimte voor de senioren om samen met hun kids een partijtje te spelen. Dit zorgde ervoor dat er de hele middag op een gezellige en sportieve manier geijshockeyd kon worden. 

Voor iedereen die geen zin had om het ijs op te gaan, was er ruimte om buiten te baan te skateboarden, steppen, inline-skaten en te inline-hockeyen. Daarnaast konden de kids losgaan op een grote stormbaan luchtkussen en zo werd het ook buiten de baan al snel erg gezellig. 

Nadat iedereen op en buiten de baan uitgeraasd was, kon er lekker onbeperkt gesnackt worden. Rond deze tijd hield de voorzitter van de Yeti’s nog een woordje waarin de vrijwilligers werden bedankt voor hun bijdragen dit seizoen en kwam nog trots het 100elid ter sprake.

Voor de kids werden hierna nog coole Yeti’s stickers uitgedeeld en werden ze door Samuel getrakteerd op echte Yeti’s cupcakes! Samuel neemt namelijk afscheid van de Yeti’s want hij gaat verhuizen naar Tsjechië.

Het werd door alles een super leuke middag en een mooie afsluiting van weer een erg mooi seizoen!Onderstaand een impressie van de dag.

account android arrow-alt-circle-down arrow-alt-circle-left arrow-alt-circle-right arrow-alt-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up author bars behance blogger buffer caret-down caret-left caret-right caret-square-down caret-square-left caret-square-right caret-square-up caret-up cart-menu-1 cart-menu-2 cart-menu-3 cart-menu-4 categories chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up clock close comments cookies copyright coupon-discount date-modified date-published discord double-arrows-down double-arrows-left double-arrows-right double-arrows-up dribbble envelope-open envelope eye facebook fax flickr foursquare github gmail google-drive grid-view hashtag hollow-ring homepage instagram ios level-down-alt level-up-alt line link linkedin list-view login logout long-arrow-alt-down long-arrow-alt-left long-arrow-alt-right long-arrow-alt-up medium messenger mobile-menu mobile phone pinterest place qq quote-left quote-right quotes reading-time-hourglass reading-time-stopwatch reddit rss scroll-to-top search shazam shopping-bag shopping-cart side-panel-opening-2-left side-panel-opening-2-right side-panel-opening-left side-panel-opening-right skype slack small-arrow-down small-arrow-left small-arrow-right small-arrow-up sms snapchat soundcloud spinner spotify stackoverflow sync telegram tiktok times-circle tinder trello tripadvisor tumblr twitch twitter viber vimeo vine vkontakte website wechat whatsapp windows wishlist xing yelp youtube zoom