Familiedag

  • Leestijd:6 minuten gelezen

Familiedag

Afgelopen zaterdag was het alweer de 3efamiliedag van onze club in Breda. Zoals elk jaar was het voor alle familieleden weer mogelijk om mee te doen.  

Nadat iedereen vanaf half 2 kwam binnendruppelen, was het vanaf drie uur tijd om het ijs op te gaan. Door al het enthousiasme van de leden en de familieleden werd het al snel gezellig druk op het ijs. Het ijs was opgedeeld in drie verschillende delen zodat iedereen lekker op zijn eigen niveau kon ijshockeyen; zo konden onervaren familieleden de beginselen van het ijshockey leren van onze trainer Onur, hadden de kids de ruimte om tegen elkaar een potje te ijshockeyen en was er ruimte voor de senioren om samen met hun kids een partijtje te spelen. Dit zorgde ervoor dat er de hele middag op een gezellige en sportieve manier geijshockeyd kon worden. 

Voor iedereen die geen zin had om het ijs op te gaan, was er ruimte om buiten te baan te skateboarden, steppen, inline-skaten en te inline-hockeyen. Daarnaast konden de kids losgaan op een grote stormbaan luchtkussen en zo werd het ook buiten de baan al snel erg gezellig. 

Nadat iedereen op en buiten de baan uitgeraasd was, kon er lekker onbeperkt gesnackt worden. Rond deze tijd hield de voorzitter van de Yeti’s nog een woordje waarin de vrijwilligers werden bedankt voor hun bijdragen dit seizoen en kwam nog trots het 100elid ter sprake.

blank

Voor de kids werden hierna nog coole Yeti’s stickers uitgedeeld en werden ze door Samuel getrakteerd op echte Yeti’s cupcakes! Samuel neemt namelijk afscheid van de Yeti’s want hij gaat verhuizen naar Tsjechië.

Het werd door alles een super leuke middag en een mooie afsluiting van weer een erg mooi seizoen!Onderstaand een impressie van de dag.